Zvěřinové Jerky Natur 23g

Neohodnoceno

Lahodné sušené zauzené pásky čisté svaloviny zvěřinového masa.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Skvělá chuť sušeného, zauzeného zvěřinového masa z českých lesů. Vyrobeno ze 100% čisté svaloviny.

Složení:  Divočák 50%, Jelen 50%, mořská sůl. Kořeněné jerky obsahují navíc černý pepř.

Skladování: Skladujte při teplotě od +1°C do 25°C. Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.

Bez lepku a umělých konzervantů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Jerky - sušené maso
Energetická hodnoty: 1 245 kJ/100g
Tuky: 13,5 g/100g
Nasycené mastné kyseliny: 4,8 g/100g
Bílkoviny: 43 g/100g
Sůl: 3,4 g/100g
Sacharidy: 0 g/100g
Z toho cukry: 0 g/100g
jerky

Nejsme žádná korporace či člen nějaké velké skupiny, ale jsme malá rodinná firma o pár zaměstnancích, kteří se snaží zákazníkům nabídnout to nejlepší, co umíme vyrobit. Výroba se provádí v Mostkách u Kaplice, kde je veškeré zázemí pro výrobu Jihočeských Jerek. Vše se dělá ručně od počáteční výroby, po finální balení, etiketování a následnou distribuci. V dnešní době samozřejmě není lehké s žádným, byť sebekvalitnějším výrobkem prorazit, ale od doby kdy jsme výrobu začali, se počty prodaných kusů do Vašich rukou jenom zvyšují, a to je důkaz i pro nás, že děláme smysluplnou věc, kterou oceníte Vy, naši zákazníci.