Jahody mrazem sušené 20g (plátky)

Neohodnoceno

Lyofilizace neboli sušení mrazem je jedním ze způsobů sušení. Ovoce je sušeno hlubokým mražením za velmi nízkého tlaku. Sušené ovoce si v maximální míře zachová svou původní texturu a aroma, a také všechny minerály a vitamíny, které jsou v daném ovoci obsaženy. Takto vysušené ovoce je oproti běžnému sušení 100% přírodní a bez přidaného cukru, zachovává si chuť i barvu. Lyofilizace eliminuje většinu mikrobiálních nečistot a zajišťuje dlouhou trvanlivost produktu.

Detailní popis produktu

Popis produktu není dostupný

jezkuv_statek

Ježkův statek svou velikostí naplňuje definici mikropodniku (pro nás je to podnik rodinný).

Naše motto je “poctivé jídlo” a toho se držíme. Jsme malý tým lidí, kteří věří, že i v současné hektické době je možné vyrábět potraviny kvalitně, zdravě a z čerstvých lokálních surovin. A víme, že to dává smysl.

Naše výrobky vyrábíme tradičním způsobem s vysokým podílem ruční práce. Ať už podle vlastních nebo tradičních receptur, vždy dbáme na maximálně šetrné zpracování surovin.