Preclík
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pekařství založil pan Vladimír Cais v roce 1993 v šumavském městečku Vlachovo Březí. Dodnes je se svým synem osobně vede, a zároveň je jeho jediným vlastníkem. Již od svého vzniku se pekařství Vladimír Cais inspiruje tradičním způsobem pečení na Šumavě. Zejména tradicí chleba s vysokým obsahem žitné mouky. Takový chléb se u nás na Šumavě pekl po celá staletí, chléb se silnou, voňavou kůrkou a vláčnou střídou nakyslou od žitného kvasu. Samozřejmě, že pekárna prošla dlouhodobým vývojem. Od maličké pekárny v pronajatých prostorách, až k dnešní podobě jedné z nejmodernějších pekáren v republice. Ovšem, „nejmodernější“ v tomto případě neznamená odlidštěná. Stále jsme řemeslnou pekárnou. Chléb se u nás pořád válí ručně a peče se v sázecích pecích. |