Vývar kuřecí 450 ml
Detailní popis produktu
Mít Konečně kuřecí vývar v lednici je vaše zodpovědnost. Ať už vaříte rizoto, nebo podléváte zeleninu na pekáči. Když máte tohle naše zlato v lednici, nemusíte se bát, že by doma někdy měli hlad. A ještě k tomu, kvalitně tažený vývar podporuje imunitu a kvalitní spánek a zlepšuje funkci jater a mozku.
DOPORUČUJEME
- jako základ do polévek či omáček
- k podlití pečeného masa a zeleniny
- do italských risot a těstovin
SLOŽENÍ
voda · kuřecí maso a skelety · mrkev · cibule · pórek · česnekpetržel · bobkový list · nové koření · pepř
Bez chemie Bez soli Bez lepku Ušetřený čas:3 hodiny
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Konečně vývar jsme založili v roce 2013. Už tehdy jsme byli odhodlaní jít až na morek kosti – od té doby spolupracujeme s českými farmáři, známe původ každého kusu zeleniny i zvířete a do žádného z našich produktů nepřidáváme chemii. První kapitolu svého příběhu jsme napsali na chalupě, kam jezdíme sbírat hřiby. Nejlíp chutnají v italském rizotu, které se neobejde bez domácího vývaru. Jenže jsme po ruce nikdy neměli žádné kosti a bujóny nepřipadaly v úvahu. Uvědomili jsme si, že vývary v českých regálech úplně chybí. A tak jsme jednou práskli do stolu se slovy: „Pojďme konečně dělat dobrý vývary!“ O pár týdnů později jsme ve Francii nad skleničkou burgundského táhli první vývar. Byl z hlavy mořského ďasa, co nám zbyla po večeři. A když jsme se potom vrátili do Prahy, začali jsme na Žižkově tvořit první recepturu na zeleninový vývar. Dneska máme v nabídce tři masové vývary, demi-glace, kuřecí consommé a polévky. Recepturu tvoříme nadále sami. Jenom jsme se z kuchyně na Žižkově přesunuli na Moravu, kde máme vyšší standard vaření a partu, která má hrnce, že by se do nich vešel i chlap. Vývary jsou základ kuchyně – do polévek, jako nezbytná ingredience do omáček, na podlévání, do rizot i těstovin, jako lék a v neposlední řadě i jako pití, co člověka postaví na nohy. |