Zvěřinové Jerky 23g
Detailní popis produktu
Skvělá chuť sušeného, zauzeného zvěřinového masa z českých lesů. Vyrobeno ze 100% čisté svaloviny.
Složení: Divočák 50%, Jelen 50%, mořská sůl. Kořeněné jerky obsahují navíc černý pepř.
Skladování: Skladujte při teplotě od +1°C do 25°C. Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Bez lepku a umělých konzervantů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jerky - sušené maso |
---|---|
Energetická hodnoty: | 1 245 kJ/100g |
Tuky: | 13,5 g/100g |
Nasycené mastné kyseliny: | 4,8 g/100g |
Bílkoviny: | 43 g/100g |
Sůl: | 3,4 g/100g |
Sacharidy: | 0 g/100g |
Z toho cukry: | 0 g/100g |
Nejsme žádná korporace či člen nějaké velké skupiny, ale jsme malá rodinná firma o pár zaměstnancích, kteří se snaží zákazníkům nabídnout to nejlepší, co umíme vyrobit. Výroba se provádí v Mostkách u Kaplice, kde je veškeré zázemí pro výrobu Jihočeských Jerek. Vše se dělá ručně od počáteční výroby, po finální balení, etiketování a následnou distribuci. V dnešní době samozřejmě není lehké s žádným, byť sebekvalitnějším výrobkem prorazit, ale od doby kdy jsme výrobu začali, se počty prodaných kusů do Vašich rukou jenom zvyšují, a to je důkaz i pro nás, že děláme smysluplnou věc, kterou oceníte Vy, naši zákazníci. |